Bodemonderzoek

Bodemonderzoek

Onze onderneming Arnhem-Diamant BV is al jaren uw adres voor bodemonderzoek. Ons specialisme ligt ook in de monstername van verschillende wegconstructies. Waarbij wij als criterium het Besluit Bodemkwaliteit van de overheid hanteren. Ons team dat bestaat uit ware professionals met verschillende boorunits, is inzetbaar door het gehele land. En wij krijgen zelfs opdrachten uit landen zoals Duitsland en Belgiƫ. Zoals u merkt zijn wij als bedrijf van vele markten thuis. En hier is bodemonderzoek een onderdeel van.

Bodemonderzoek uitgevoerd door Arnhem-Diamant BV

Naast dat wij met onze onderneming asfaltboringen en constructieboringen uitvoeren, zijn wij u ook graag tot dienst met het uitvoeren van bodemonderzoek. Dit doen wij dan ook in combinatie met veldwerkers van ingenieursbureaus of laboratoria. Laat ons ook weten wat u wenst van ons, zodat wij hier rekening mee kunnen houden in onze werkzaamheden. Heeft u specialistisch werk voor ons? Geef dit dan aan, zodat wij de mogelijkheden van ons bedrijf voor uw opdracht kunnen bespreken.

Specialistische boringen

Naast specialistische boringen uitvoeren, kunnen wij nog meer onderzoeken verrichten om de kwaliteit van verschillende ondergronden onder de loep te nemen. Omdat niet alle ondergronden hetzelfde zijn, is er onderzoek nodig om te kijken met welk soort ondergrond u werkt. Daarvoor schakelt u natuurlijk de specialisten van Arnhem-Diamant BV in. Wij voeren het bodemonderzoek secuur uit. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat u uw partner in ons gevonden heeft voor uw bodemonderzoek.

Bodemonderzoek

Hoe wij het bodemonderzoek uitvoeren

Wij stellen de stabiliteit van de ondergrond vast aan de hand van een zeer efficiƫnt onderzoek naar de bodem. Wij zullen starten met diverse boringen. Deze boringen voeren we uit op de plaats waar de funderingslaag bestand tegen veel druk moet zijn. Dit is onder andere het geval op de volgende terreinen:

  • Luchthavens
  • Opslagterreinen
  • Havens

Contact met ons bedrijf

Voordat u het onderzoek naar de bodem door ons laat uitvoeren, kan het zijn dat u eerst graag wat vragen beantwoord ziet. Wij beantwoorden deze vragen graag voor u in een vrijblijvend gesprek. Zo weet u precies wat de mogelijkheden zijn van onze werkzaamheden. Doordat wij jaren van ervaring hebben, weet u dat wij de werkzaamheden optimaal zullen uitvoeren. Voor meer informatie belt u naar 026-4451432. Heeft u het liefst contact via de mail? Stuur dan een mail naar office@arnhem-diamant.nl. Bodemonderzoek laat u uitvoeren door Arnhem-Diamant BV.