Verhardingsonderzoek

Als u op zoek bent naar een partij voor een verhardingsonderzoek, kunt u terecht bij Arnhem Diamant. Door het uitvoeren van boringen in nagenoeg alle verhardingen zijn wij in staat om de constructieopbouw vast te stellen. Voor het uitvoeren van een verhardingsonderzoek beschikken wij over geavanceerde materialen en werken wij nauw samen met diverse advies- en ingenieursbureau’s om u een zo compleet mogelijk beeld te geven.

Relevante conclusies

Naar aanleiding van het verhardingsonderzoek is het mogelijk om relevante conclusies te trekken en een advies op te stellen. Doordat wij in combinatie met een adviesbureau volledig onafhankelijk werken en een volledig onderzoekspakket kunnen bieden naar de verharding van het wegdek, is het mogelijk om betekeniswaardige conclusies op te stellen. Het maakt voor ons niet uit op welke plaats wij het verhardingsonderzoek uitvoeren. Wij kunnen op vrijwel iedere locatie een onderzoek naar de verharding uitvoeren. De resultaten kunnen vervolgens vertaald worden naar passende adviezen op maat.

Verhardingsonderzoek

Voortdurende ontwikkeling

Laat een verhardingsonderzoek door de specialist uitvoeren en neem vandaag nog contact met ons op om de verharding van het wegdek in kaart te brengen. Door onze apparatuur voortdurend door te ontwikkelen, zijn wij in staat de resultaten van het verhardingsonderzoek continu te specificeren. U kunt ons mailen en bellen als u vragen heeft over een verhardingsonderzoek en wanneer u geĂŻnteresseerd bent in onze dienstverlening.