Asfaltverharding onderzoek

Wij zijn met ons bedrijf al meer dan 40 jaar uw adres voor een asfaltverharding onderzoek. Ons specialisme is onder andere het nemen van een monstername bij verschillende wegconstructies. Ons bedrijf hanteert hierbij het Besluit Bodemkwaliteit van de overheid. Daarnaast bestaat het team waarmee wij werken uit alleen maar vakmensen. Deze vakmensen werken met onze boorunits door het hele land. Tegenwoordig krijgen wij zelfs opdrachten uit Duitsland en Belgiƫ. Wanneer wilt u dat wij een asfaltverharding onderzoek uitvoeren voor u?

Asfaltverharding

Een asfaltverharding bestaat uit verschillende lagen en heeft over het algemeen een gesloten karakter. Wanneer er een bindmiddel wordt toegepast, wordt er een zekere flexibiliteit bereikt. Hierdoor wordt het mogelijk voor de asfaltverharding om ongelijke zettingen van de ondergrond op te vangen, zonder dat er scheuren ontstaan. Echter verandert de vlakheid hierbij wel. Wanneer het asfalt lang belast wordt met hoge temperaturen, kan het zo zijn dat er plastische vervormingen in het asfalt ontstaan.

Uw partner Arnhem-Diamant BV

Zoekt u een partij die ruime ervaring heeft met een asfaltverharding onderzoek, dan bent u aan het juiste adres bij Arnhem-Diamant BV. Doordat wij verschillende boringen in het wegdek kunnen uitvoeren, weten wij de verharding vast te stellen. Voor dit onderzoek werken wij met zeer geavanceerde materialen en daarnaast werken wij ook samen met advies- en ingenieursbureaus.

Asfaltverharding

Relevante conclusies

Naar aanleiding van het onderzoek dat wij uitvoeren, is het mogelijk om relevante conclusies te trekken. Aan de hand van deze conclusies wordt het mogelijk om een advies op te stellen. Wij werken volledig onafhankelijk in samenwerking met een adviesbureau. Hierdoor kunnen wij een volledig onderzoekspakket bieden naar de verharding van het wegdek. Voor ons maakt het niet uit waar wij het onderzoek uitvoeren. Wij zijn namelijk in staat om vrijwel op iedere locatie het onderzoek naar de verharding uit te voeren. Uiteindelijk zullen wij de resultaten vertalen naar passende adviezen op maat.

Contact over uw asfaltverharding onderzoek

Heeft u vragen over het onderzoek dat wij uitvoeren? Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Voor een vrijblijvend gesprek met ons bedrijf belt u naar 026-4451432. Heeft u het liefst contact via de mail? Stuur dan een mail naar office@arnhem-diamant.nl. Een asfaltverharding onderzoek laat u uitvoeren door de specialisten van Arnhem-Diamant BV.