Asfaltmonster

Wanneer u de wegconstructie in kaart wilt brengen om passende onderhoudsmaatregelen te kunnen nemen, kunt u een asfaltmonster laten afnemen. Arnhem-Diamant BV is u graag van dienst bij deze onderzoeksvorm en is in staat om de wegconstructie zorgvuldig te onderzoeken, zodat de juiste maatregelen voor het asfalt genomen kunnen worden.

Verhelderende uitkomsten

Met zo’n acht medewerkers werken wij iedere dag op diverse wegen in Nederland en zelfs daarbuiten. Hierbij zijn wij werkzaam op de openbare wegen, in havens, op vliegvelden en industrieterreinen. Op al deze locaties is het mogelijk om een asfaltmonster af te laten nemen, zodat de staat van de wegconstructie kan worden bepaald. Als wij geweest zijn, kennen de asfaltwegen voor ons geen geheimen meer.

Asfalt monster

Ieder moment van de dag

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van onze specialistische werkzaamheden met u door te nemen. Doordat wij allen een sluitende opleiding hebben afgerond, kunnen wij u zorgvuldig informeren over onze diensten en is het afnemen van een asfaltmonster door ons snel gebeurd. Naar aanleiding van uw wensen kunnen wij onze werkzaamheden op ieder moment van de dag uitvoeren en zorgen dat de gebruikers van de openbare weg geen hinder ondervinden.