Grondboringen

Arnhem-Diamant BV is al meer dan 40 jaar hét adres voor uw grondboringen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de monstername van wegconstructies en de ondergrond hiervan. Een belangrijk criterium dat wij hierbij hanteren is het Besluit Bodemkwaliteit van de overheid. Dagelijks zijn wij met meerdere personeelsleden en boorunits te vinden door heel Nederland. Tegenwoordig weten opdrachtgevers uit Duitsland en België ons ook te vinden. Wat voor een grondboring mogen wij voor u uitvoeren?

Onze werkzaamheden

Naast dat wij met ons bedrijf Arnhem-Diamant BV constructieboringen en asfaltboringen uitvoeren, kunnen wij u ook van dienst zijn met het uitvoeren van bodemonderzoek. Dit kan dan in combinatie zijn met veldwerkers van externe ingenieursbureaus of laboratoria. Zoals u merkt voeren wij naast speciale boringen ook een grondboring uit. Dit om de kwaliteit van de verschillende ondergronden te bepalen.

Specialistisch werk

In Nederland of daarbuiten zijn er maar weinig bedrijven die het werk kunnen uitvoeren zoals wij dat doen. Want het gaat er niet alleen om wie de beste apparatuur heeft, maar ook om de kennis en kunde om de werkzaamheden uit te voeren en het proces te beheersen. Schakel daarom voor uw grondboring ons bedrijf in. Dan weet u zeker dat het werk uitgevoerd wordt zoals u dat wenst.

De stabiliteit van de ondergrond

Voor het vaststellen van de stabiliteit van de ondergrond wordt vaak een efficiënt bodemonderzoek uitgevoerd. Hiervoor voeren wij een grondboring uit op de plaats waar de funderingslaag tegen veel druk bestand dient te zijn. Deze boringen voeren wij onder andere uit bij luchthavens, opslagterreinen en havens.

Grondboring

Deskundig en onafhankelijk bij grondboringen

Doordat onze medewerkers intern zijn opgeleid hebben ze de kennis en kunde om de grondboringen perfect uit te voeren. Zo leveren wij de kwaliteit die u wenst en mag verwachten. Onze vakmensen zijn in te schakelen voor zowel kleine als grote projecten. En of de opdracht nu groot of klein is, wij leveren in beide gevallen de hoogste kwaliteit.

Contact met Arnhem-Diamant BV

Wilt u meer weten over onze diensten en de werkwijze die wij hanteren? Of heeft u vragen over een opdracht? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 026-4451432. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar office@arnhem-diamant.nl. Zoals u merkt biedt ons bedrijf u vele mogelijkheden. Wat mogen wij voor u uitvoeren? Wellicht een grondboring?