Grondonderzoek door Arnhem-Diamant BV

Ons bedrijf is al meer dan 40 jaar hèt adres voor uw grondonderzoek. Wij zijn onder andere gespecialiseerd om bij diverse wegconstructies een monstername uit te voeren. Een belangrijk criterium dat wij hierbij hanteren is het Besluit Bodemkwaliteit van de overheid. Het team waarmee wij werken bestaat uit vakmensen die de beschikking hebben over verschillende boorunits. Daarnaast werken wij door heel Nederland. Wij krijgen zelfs opdrachten vanuit België en Duitsland. Onze onderneming is breed inzetbaar en wij voeren ook graag het grondonderzoek voor u uit.

Het grondonderzoek uitgevoerd door ons

Ons bedrijf is niet alleen in te schakelen voor asfaltboringen en constructieboringen. U schakelt ons ook in voor het uitvoeren van grondonderzoek. Dit wordt uitgevoerd met een combinatie van veldwerkers, laboratoria en ingenieursbureaus. Geef ook uw wensen aan bij ons. Dan houden wij hier rekening mee tijdens onze werkzaamheden. Moet er specialistisch werk uitgevoerd worden? Dan bent u bij Arnhem-Diamant BV aan het juiste adres. Wanneer u ons benadert, kunnen de mogelijkheden van specialistisch werk besproken worden.

Het uitvoeren van specialistische boringen

Wist u dat wij naast onze specialistische boringen, ook nog andere onderzoeken kunnen uitvoeren om de kwaliteit van diverse soorten ondergronden te beoordelen? Doordat elke ondergrond anders is opgebouwd, is het noodzakelijk om onderzoek uit te voeren naar de ondergrond waarmee u moet werken. Benader hiervoor de specialisten van ons bedrijf. Het grondonderzoek wordt secuur uitgevoerd. Hierdoor weet u dat u uw partner gevonden heeft in Arnhem-Diamant BV voor het uitvoeren van een grondonderzoek.

De werkwijze van ons grondonderzoek

Door een efficiënt onderzoek naar de bodem uit te voeren, kunnen wij de stabiliteit van de ondergrond vaststellen. Er zal dan in eerste instantie begonnen worden met verschillende boringen. Deze worden uitgevoerd op de plekken waar de funderingslaag tegen veel druk bestand moet zijn. Hierbij kunt u denken aan de volgende terreinen:

  • Havens
  • Opslagterreinen
  • Luchthavens
Grondonderzoek

Contact met Arnhem-Diamant BV

Wij begrijpen als geen ander dat u, voordat u ons het onderzoek naar de grond uit laat voeren, graag eerst uw vragen beantwoord ziet. Vraag daarom een vrijblijvend gesprek met ons bedrijf aan. Dan beantwoorden wij alle vragen die u heeft. Kies ook voor onze 40 jaar van ervaring en bel naar 026-4451432. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een mail te sturen naar office@arnhem-diamant.nl. Het grondonderzoek laat u uitvoeren door ons!