Verhardingsonderzoek

Ons bedrijf Arnhem-Diamant BV is al vele jaren hét adres voor uw verhardingsonderzoek. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de monstername van verschillende wegconstructies en de ondergrond hiervan. Waarbij wij als criterium het Besluit Bodemkwaliteit van de overheid hanteren. Wij zijn dagelijks met ons team van vakmensen en boorunits door geheel Nederland te vinden. Echter krijgen wij tegenwoordig ook opdrachten uit het buitenland. Dit zijn dan voornamelijk opdrachten uit de landen Duitsland en België. Voor een verhardingsonderzoek bent u ook aan het juiste adres bij ons.

Het verhardingsonderzoek door Arnhem-Diamant BV

Als u op zoek bent naar een goede partij voor een verhardingsonderzoek, heeft u uw bedrijf gevonden in ons. Doordat wij boringen uitvoeren in het wegdek, kunnen wij de verharding vaststellen. Voor dit onderzoek gebruiken wij zeer geavanceerde materialen en werken wij samen met advies- ingenieursbureaus.

Het verhardingsonderzoek uitgevoerd door een specialist

Het is aan te raden om dit onderzoek uit te laten voeren door een specialist. Ons bedrijf helpt u dan ook graag om de verharding van het wegdek in kaart te brengen. Doordat wij onze apparatuur voortdurend ontwikkelen, zijn wij meer dan in staat om de resultaten van het verhardingsonderzoek continu te specificeren.

De conclusies van het verhardingsonderzoek

Naar aanleiding van ons onderzoek, zijn wij in staat om relevante conclusies te trekken en hierover een advies voor u als opdrachtgever uit te brengen. Doordat wij volledig onafhankelijk werken met een adviesbureau en daarnaast een volledig onderzoekspakket kunnen bieden naar de verharding van het wegdek. Is het mogelijk om de juiste en betekeniswaardige conclusies te trekken. Het maakt ons ook niet uit op welke plaats wij het onderzoek uitvoeren. Wij zijn in staat om op bijna iedere locatie een onderzoek naar de verharding uit te voeren. De resultaten van het verhardingsonderzoek worden vervolgens vertaald naar een passend advies op maat.

Verhardingsonderzoek

Meer weten over onze onderneming en de werkwijze?

Zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden van een onderzoek over de verharding? Of heeft u andere vragen over ons bedrijf en de werkwijze die wij hanteren? Wat uw vragen ook zijn, wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden. Wilt u het liefst telefonisch contact? Dat is mogelijk door te bellen naar 026-4451432. Stuurt u liever een mail naar ons bedrijf? Mail dan naar office@arnhem-diamant.nl. Laat uw verhardingsonderzoek uitvoeren door Arnhem-Diamant BV.