Monstername

Aan de hand van een monstername doen wij onderzoek naar wegen. Een asfaltmonster geeft een goed inzicht in de kwaliteit van wegen en speelt voor veel onderhoudswerkzaamheden een bepalende rol. Wanneer er een juiste monstername heeft plaatst gevonden kan er een zorgvuldige analyse uitgevoerd worden die het onderzoek van de wegen bevordert, zodat er een bepaald onderhoud gepland kan worden.

Veilig en Zorgvuldig

Bij de het uitvoeren van wegenonderzoek gebruiken wij uitsluitend eigen materialen en auto’s. De boorunits waarmee de monstername wordt verkregen kunnen wij zelf naar de juiste plaats vervoeren en beschikken over een eigen watervoorziening. Ook kunnen wij zelf veiligheidsmaatregelen treffen dat voldoet aan de gestelde eisen voor wegafzettingen. Het onderzoeken van de wegen en het afnemen van monsters kan daardoor veilig en zorgvuldig gebeuren, zodat de gewenste informatie wordt verkregen.

Kwaliteit bepalen

Het is mogelijk om op diverse manieren monsters af te nemen en de kwaliteit van wegen te bepalen. De meest geschikte wijze is van een aantal zaken afhankelijk. U doet er daarom goed aan om contact met ons op te nemen en te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderzoek naar wegen.