Wegenonderhoud

Voor onderzoek voor wegenonderhoud bent u beland aan het juiste adres. Voor succesvol onderhoud van wegen verricht Arnhem Diamant al vele jaren op professionele wijze de boringen uit.

Het onderzoek voor het onderhouden van wegen is zeer specialistisch werk dat niet alleen vraagt om de juiste machines en apparatuur, maar ook om kennis en kunde voor een een optimaal onderzoeksproces. De medewerkers van onze organisatie hebben dan ook stuk voor stuk de benodigde opleidingen afgerond en zijn in staat om het onderzoeken van wegen succesvol uit te voeren.

Door deze opleidingen zijn al onze uitvoerende medewerkers zeer kundig, zodat u de kwaliteit en service krijgt die u mag verwachten. Het onderzoek voor wegenonderhoud dat wij uitvoeren bestaat uit asfalt- en constructieboringen en diverse andere toepassingen.

Duurzaam resultaat

Bij onderzoek naar de juiste vorm van wegenonderhoud werken wij altijd volgens de gestelde criteria van de overheid. Hierdoor bent u verzekerd dat het onderhoud van de wegen uiteindelijk voldoet aan de meest strikte eisen en een duurzaam resultaat oplevert. U kunt ons inhuren voor verschillende projecten, maar ook als onafhankelijke aannemer voor het onderzoek naar onderhoud van wegen. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken met onze organisatie.