Professioneel onderzoek bij wegenonderhoud

Voor onderzoek voor wegen onderhoud bent u beland aan het juiste adres. Succesvol onderhoud van wegen wordt al vele jaren op professionele wijze onderzocht door Arnhem-Diamant BV uitgevoerd. Het onderzoek voor het onderhouden van wegen is zeer specialistisch werk dat niet alleen vraagt om de juiste machines en apparatuur, maak ook om kennis en kunde voor een optimaal onderzoeksproces. De medewerkers van onze organisatie hebben stuk voor stuk een specialistische opleiding afgerond en zijn in staat om het onderzoeken van wegen succesvol uit te voeren.

Werkzaam in binnen- en buitenland

Dankzij deze opleidingen zijn al onze uitvoerende medewerkers gecertificeerd, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten. Het onderzoek bij wegen onderhoud dat wij uitvoeren bestaat uit asfaltboringen, constructieboringen en diverse andere toepassingen. Wij zijn niet alleen actief in Nederland, maar sinds enige tijd ook daarbuiten. Voor verschillende opdrachtgevers in binnen- en buitenland hebben wij in het verleden al onderzoek voor het onderhouden van wegen uitgevoerd.

Duurzaam resultaat

Bij onderzoek naar de juiste vorm van wegen onderhoud, werken wij altijd volgens de gestelde criteria van de overheid. Hierdoor bent u verzekerd dat het onderhoud van de wegen uiteindelijk voldoet aan de meest strikte eisen en een duurzaam resultaat oplevert. U kunt ons inhuren voor verschillende projecten, maar ook als onafhankelijke aannemer voor het onderzoek naar onderhoud van wegen. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken met onze organisatie.