Mechanische boringen

Arnhem-Diamant BV is al meer dan 40 jaar hét adres voor al uw mechanische boringen. Ons specialisme ligt in monstername van diverse wegconstructies en de ondergrond hiervan. Als belangrijk criterium hanteren wij het Besluit Bodemkwaliteit van de overheid. Wij werken met ons team van professionals en boorunits door het hele land. Ons bedrijf krijgt tegenwoordig zelfs opdrachten uit België en Duitsland. Onze werkzaamheden voeren wij uit op wegen, havens, vliegvelden en industrieterreinen. Wanneer wilt u dat wij mechanische boringen uitvoeren?

Vakwerk

Er zijn in Nederland maar weinig bedrijven te vinden, die het werk zo uitvoeren als Arnhem-Diamant BV dat kan. Dit geldt ook tijdens het mechanische boren. Tijdens het uitvoeren van boringen is het niet alleen belangrijk dat je de beste apparatuur hebt. Het is namelijk net zo belangrijk om de kennis en kunde in huis te hebben om de werkzaamheden goed uit te voeren. Daarnaast is het zeer belangrijk dat tijdens het mechanische boren het proces beheerst wordt. Zo weet u zeker dat u de gewenste resultaten krijgt van de werkzaamheden die wij uitvoeren.

De ondergrond en de stabiliteit

Om de stabiliteit van de ondergrond vast te stellen wordt vaak een gedegen bodemonderzoek uitgevoerd. Hiervoor starten wij met het mechanische boren op de plek waar de funderingslaag bestand moet zijn tegen veel druk. De boringen worden bij ons uitgevoerd door ervaren vakmensen. Daarnaast houden wij ons ook tijdens het mechanische boren aan alle gestelde richtlijnen en eisen.

Onafhankelijk en deskundig bij boringen

Onze medewerkers hebben de kennis en kunde om het mechanische boren uit te voeren. Hierdoor wordt de kwaliteit geleverd die u mag verwachten van onze boringen. U schakelt onze vakmensen in voor zowel kleine als grote boringen. Wij werken altijd met dezelfde inzet, of het nu gaat om grote of kleine projecten. Voordat wij starten met onze werkzaamheden, zorgen wij ook dat de opdracht goed afgestemd is met u als opdrachtgever. Zo worden eventuele onduidelijkheden voorkomen en wordt de opdracht naar behoren uitgevoerd.

Mechanische boringen

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen die u graag eerst beantwoord ziet voor u ons de opdracht geeft? Geen enkel probleem. Wij helpen u graag met het beantwoorden van deze vragen. Voor al uw vragen belt u naar 026-4451432. Een mail stuurt u naar office@arnhem-diamant.nl. Wanneer wilt u dat wij mechanische boringen uitvoeren?